Кое разделя вярата и науката? Тъмното от светлото? Познатото от непознатото? Духовното и материалното? И кое ги обединява?

На 26 април от 18:30 часа Фондация Синергиа и Гьоте Институт България Ви канят на поредното специално събитие, посветено на темата за културата отвъд зрението и какво можем да научим от хората със зрителни увреждания от екипа на фондацията, психотерапевтът Татяна Сиракова и екскурзоводът Вълчо Панайотов.
Събитието е предназначено за зрящи и незрящи хора и ще включва преживелищен модул, презентация и дискусия.
Ще започнем с тактилна разходка в района на Гьоте-институт на ул.Будапеща, в която могат да вземат участие зрящи и незрящи гости, като на зрящите умишлено се завръзват очите, за да могат да усетят как се чувстват незрящите, движейки се в градска среда и да усетят по-добре себе си и другите и да отключат повече вдъхновение и доверие.
В презентацията и дискусията ще поговорим за противопоставянето и последващото обединение на противоположностите, познато като философски и психологически принцип.
Кое разделя вярата и науката? Тъмното от светлото? Познатото от непознатото? Духовното и материалното? И кое ги обединява?
За да разберете, елате, предизвикайте се, преживейте, гледайте, слушайте, усещайте и се доверете на себе си, другите и процеса!
Започваме в 18:30 часа.
Вход – свободен.
Автор

Още по темата

Все още няма достатъчно публикации по темата
Skip to content