„Невидима поезия“ – стъпки в неизвестното с нежната сила на думите

Фондация „Синергиа“ и Гьоте Институт София откриват културния сезон с литературно четене на стихове от Иван Карастоянов.

Библиотеката към Гьоте институт София и Фондация „Синергиа“ поставят заедно началото на новия културен сезон на 1 септември 2022 г. по леко необичаен начин. В програмата на социално ангажираното им събитие са предвидени няколко увлекателни занимания. В самото начало присъстващите ще могат да се впуснат в кратка тактилна разходка със завързани очи в предизвикателната градска среда на столицата през „погледа“ на зрително затруднените хора. След това гостите ще могат да се насладят на романтичната атмосфера, дело на вещите ръце на Васил Игнатов по струните на акустичната му китара и изразителното четене на стихове на Иван Карастоянов в изпълнение на актрисата Християна Стоименова. Предвидено е и време за запознанства и разговори на различни теми на по чаша ароматно вино за приятен завършек на вечерта.

Участието в събитието е безплатно, а единственото условие към посетителите е те да бъдат по немски точни – началото е в 18:30 ч. пред входа на Гьоте институт на ул. Будапеща № 1.

Автор

Още по темата

Все още няма достатъчно публикации по темата
Skip to content